مقاله اثر تنش شوري ناشي از سطوح مختلف محلول کلريد سديم بر شاخص هاي جوانه زني بذر تره
مقاله اثر تنش شوري ناشي از سطوح مختلف محلول کلريد سديم بر شاخص هاي جوانه زني بذر تره دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تنش شوري ناشي از سطوح مختلف محلول کلريد سديم بر شاخص هاي جوانه زني بذر تره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اثر تنش شوري ناشي از سطوح مختلف محلول کلريد سديم بر شاخص هاي جوانه زني بذر تره،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تنش شوري ناشي از سطوح مختلف محلول کلريد سديم بر شاخص هاي جوانه زني بذر تره :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 9
چکیده:
پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر سطوح مختلف تنش شوری بر جوانه زنی بذر تره به عنوان یکی از مهمترین سبزی های ادویه ای و طبی از خانواده Liliaceae، در قالب طرح پایه کاملا تصادفی انجام پذیرفت. در این آزمایش سطوح مختلف محلول کلرید سدیم (NaCl) (صفر، 50، 100، 150 و 200 میلی مولار) در سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفتند. هر تکرار شامل یک پتری دیش حاوی کاغذ صافی واتمن بدون خاکستر و 30 عدد بذر ضد عفونی شده توسط محلول قارچ کش بنومیل بود . جهت اعمال تیمارها، به مقدار 10 میلی لیتر از محلول ها به کار برده شد. پتری دیش ها به مدت 14 روز در اتاقک رشد تحت دمای 2±23 درجه سانتیگراد و دوره فتوپریودی هشت ساعت تاریکی، 16 ساعت روشناییف نگهداری شدند. نتایج نشان داد که تنش شوری بر کلیه صفات مورد آزمون (شاخص بنیه بذر، درصد جوانه زنی، ارتفاع گیاهچه، طول ریشه چه و ساقه چه) اثر معنی داری داشته است. به طوری که با افزایش سطوح شوری از میران این شاخص ها کاسته شد.
[ بازدید : 116 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]