مقاله خلاصه اي از اشکاللات بافتي ماست و راه هاي بر طرف کردت آن ها
مقاله خلاصه اي از اشکاللات بافتي ماست و راه هاي بر طرف کردت آن ها دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خلاصه اي از اشکاللات بافتي ماست و راه هاي بر طرف کردت آن ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله خلاصه اي از اشکاللات بافتي ماست و راه هاي بر طرف کردت آن ها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خلاصه اي از اشکاللات بافتي ماست و راه هاي بر طرف کردت آن ها :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
ماست یکی از مهمترین محصولات تخمیری شیر می باشد که بعد از اثبات اثرات سلامتی بخشش مصرف آن عمومیت یافت یکی از فاکتورهای مهم برای مقبولیت مصرف کننده ها رئولوژی بافت ماست است مهمترین مشکلات بافتی ماست آب اندازی کاهش ویسکوزیته و دانه شدن می باشد این خصوصیات مسائل اصلی صنعت لبنیات مخصوصا تولید انبار طراحی فرایند و کنترل کیفیت محصول است علاوه بر آن این خصوصیات تحت تاثیر ماده خشک اولیه و یا تقویت شده حرارت اولیه پروتئین سرمی دناتوره شده افزودنی ها مثل استبیلایزر و خصوصیات کشت آغاز گردارد که می توان با تنظیم شرایط تولید از بروز ان جلوگیری کرد.
[ بازدید : 128 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما : ]